fbpx

Ce facem

Locația

Sala de nunți the-MOTS situată în Timișoara va pune la dispoziție un Salon cu o capacitate de până la 120 de persoane și terasa rooftop până la 100 de locuri, ideale pentru organizarea de nunți, botezuri, petreceri aniversare și evenimente corporate.

Evenimente private

Cu o experiență de peste 10 ani în organizarea de nunți și botezuri în Timișoara, echipa noastră de profesioniști este pregătită să transforme în realitate orice fantezie legată de cea mai frumoasă zi din viața voastră. De la planificarea evenimentului, alegerea meniurilor sau a pachetelor personalizate, event planner-ul nostru, va fi alături de voi pentru a va ajuta si oferi tot sprijinul necesar desfășurării evenimentului dorit în cele mai bune condiții.

Evenimente corporate

Fericirea angajaților aduce succesul companiei! Fie ca iți dorești să îi motivezi, distrezi sau inovezi, evenimentele noastre oferă rezultate remarcabile pentru organizația dumneavoastră. Echipa noastră oferă servicii personalizate care combină partea distractivă cu planificarea fără cusur.